Sanitair

 

 

Onze collectie sanitair is naar onze mening smaakvol en vaak net even anders daarbij geldt altijd dat mooi en betaalbaar samen moeten gaan.

 

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
Prev
Next

Een van de kenmerken van goed sanitair is dat het tegelijkertijd praktisch en prettig in de omgang is. Daarnaast mag het er wat ons betreft best mooi, of zo u wilt zelfs bijzonder mooi uitzien. Of het nu een kraan, een closetcombinatie of een douchebak is, sanitair wordt meestal vele jaren gebruikt. Reden temeer om naast gebruiksgemak te kiezen voor duurzaamheid en een uiterlijk dat u zal blijven aanspreken. Het combineren van  de wanden en vloeren blijft natuurlijk een belangrijk aspect voor een goed evenwicht met uw sanitair. Wij helpen u graag met het design.De korte lijn van fabriek via ons naar de consument geeft een groot voordeel in de verkoopprijs , bij ons zijn kortingen aan de klant minder van belang dan de prijs onder de streep.

Naast ons eigen huismerk G-line, dat voor u wordt samen gesteld op prijs en kwaliteit, zijn wij dealer van gerenommeerde merken als Sphinx, Villeroy & Boch, Ideal Standard en Keramag die op badkamer gebied zeer bekend zijn om kwaliteit.

Natuurlijk worden de bekende namen als Geberit, Wisa, Tece, en Grohe ook bij ons aangeboden.

 

Klik op het logo van een fabriek voor meer informatie over dit merk