Plavuizen

Het voordeel van keramisch materiaal is, dat het slijtvast, krasvast en onderhoudsarm is. Stofzuigen en dweilen is voldoende?.En dat is wel zo gemakkelijk als u beiden werkt, of indien er sprake is van kinderen of huisdieren. Bovendien hebben keramische tegels een lange levensduur, zijn ze vaak tevens buiten te verwerken op terras of balkon, en kunt u ze combineren met vloerverwarming. Er is een enorme keus in sfeer, van rustiek tot modern, en trendy design. Vloertegels zijn voor iedere ruimte te gebruiken, inclusief de wanden van bijvoorbeeld de badkamer. Dit geeft een heel aparte, exclusieve uitstraling. Tevens zijn veel vloertegels vorstbestendig, zodat u uw terras van dezelfde vloer kunt voorzien als de woonkamer/keuken. U creert hiermee een schitterende verbinding tussen huis en tuin.

Bij Gevelaar zijn alle vloertegels wekelijks leverbaar. Hieronder treft u een overzicht aan, van alle door ons te leveren vloertegel merken.

Onze voorraad merken zijn o.a.
Lea
Arcana
Energie ker
Savoia
Roca
Magica
Metropol
Vives
Pamesa

Vloertegels bepalen de sfeer van uw woning. Kleuren, afmetingen, legrichting en kwaliteit, hebben grote invloed op het ruimte-aspect. Vloertegels zijn duurzaam, onderhoudsarm, en zo goed als onverslijtbaar, dus niet duur in vergelijking met andere vloer decoraties. Tevens zijn vloertegels te leggen op verschillende ondergronden, bijvoorbeeld een cementdekvloer, tegel over tegel, vloerverwarmingsconstructies, en houten ondergronden, mits deze aan de gestelde eisen voldoen. Voor uitgebreide informatie hierover kunt u altijd bij ons terecht.

klik op het logo van een fabriek voor meer informatie over dit merk